Zo werkt de Gorgeous curls Challenge

Leuk dat je meedoet! Laten we samen een community opbouwen waarin we elkaar empoweren en onze krullen vieren.

Zo werkt het:

 1. We starten op woensdag 14 februari 2024
 2. Elke dag gedurende vijf dagen plaats je een foto van jouw prachtige krullen op je persoonlijke account of bedrijfsaccount.
 3. Gebruik de hashtag #GorgeousCurlsChallenge en tag onze pagina @gorgeousyouacademy zodat we jouw bijdrage kunnen en delen.
 4. Moedig anderen aan om mee te doen en samen de krullenliefde te verspreiden!

Spelregels

 1. Elke deelnemer mag per dag één voor- en na-foto plaatsen.
 2. Werk je toevallig in dezelfde salon? Geen probleem! Iedereen kan individueel deelnemen, ongeacht of je collega's ook meedoen. Voel je vrij om je salon te taggen!
 3. We moedigen deelnemers aan om details over de gebruikte producten en de gebruikte technieken toe te voegen. Op deze manier kunnen we van elkaar leren en elkaar inspireren.
 4. Het is belangrijk om te onthouden dat dit geen wedstrijd is! Het draait allemaal om het delen van liefde voor krullen en elkaar ondersteunen.
 5. We benadrukken een positieve en ondersteunende sfeer. Negatieve opmerkingen worden niet getolereerd. Als een deelnemer toch negativiteit onder een foto plaatst, wordt die persoon uit de challenge verwijderd.
gorgeous-you-curls-challenge

Waarom doe ik dit?

Krijg jij weleens puber meisjes in je stoel die altijd maar denken dat ze een bos pluis hebben? Zij zijn jaren onzeker. Dit is niet nodig als ze bij een kapster terecht komt die weet wat er nodig is om van pluis mooie krullen te maken. En zo heb ik nog veel meer redenen om dit te doen.

Ik zelf heb dit echt gemist toen ik opgroeide, iemand die verstand had van mijn krullen.

En help nu al 7 jaar heel veel mensen uit heel Nederland en uit het buitenland met hun krullen bij mij in de salon, en ik heb al tientallen salons op mogen leiden tot gecertificeerd Gorgeous Curls Salon.

Missie
Mijn missie is zoveel mogelijk mensen met hun krullen te helpen! Al jarenlang help ik consumenten met hun krullen:

 1. Te ontdekken
 2. Te verzorgen
 3. Te modelleren

Daarnaast heb ik me de afgelopen jaren flink ontwikkeld op het gebied van het opzetten laten groeien van een succesvolle krullenkapsalon.

Daarom kan ik jou als kapster helpen om ook de zelfde skills te leren over het knippen en modelleren van de krullen van je klanten, pluis het verzorgen en het advies voor thuis, plus de belangrijke vaardigheden voor het opstarten of laten groeien van een succesvolle kapsalon!

BSM-6

Boek een training voor de Gorgeous Academy!

Ben jij geïnteresseerd in de Gorgeous Academy? Boek een training of neem contact met ons op voor meer informatie.