Over Malya

“Van onhandelbare krullenbol naar krullenkapster”

Over mij

Ikzelf ben gezegend met een krullenbos die vroeger onhandelbaar leek. Ik had hier veel frustratie over, en voelde gewoon dat ik hier wat mee moest. Dit moest toch beter kunnen?

Mijn haar werd altijd te kort en scheef geknipt, en ik wilde hier toen al verandering in brengen. Zo ben ik het kappersvak ingerold.

Inmiddels heb ik 20 jaar ervaring in het kappersvak. Voordat ik mijn eigen salon opende, heb ik jarenlang bij verschillende grotere en kleinere salons gewerkt. Daar heb ik altijd al trainingen gegeven voor de salons waar ik werkte en de merken waar ik mee werkte.

Mijn eigen salon Gorgeous You, dé krullenkapper van Utrecht, is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een waar begrip. We zijn gespecialiseerd in het knippen en verzorgen van krullend haar door middel van mijn eigen ontwikkelde kniptechniek.

De Gorgeous Curls kniptechniek

De Gorgeous Curls kniptechniek maakt de natuurlijke krul luchtiger, waardoor je meer volume bovenop krijgt. Hierdoor krijgen de klanten in de salon, in combinatie met de juiste verzorging, hun krullen beter in model. Krullen zijn toch veel te mooi om in een knotje te dragen?!

Mijn inspiratie om trainingen te geven aan andere kappers, is omdat mijn doel is dat er steeds minder verdrietige krullenbollen op deze aardbol rondlopen. Daarnaast is de onwetendheid over krullen knippen, wat zeker een speciale techniek vereist, onnodig, alleen je moet wel leren.

Ik zie in de salon veel krullenbollen die nu kunnen wennen aan het idee dat krullend haar prima handelbaar is en heel mooi kan zijn, met de juiste informatie en verzorging. Een heel ander beeld als hoe ik ben opgegroeid met mijn krullen.

Krullend haar verdient nou eenmaal een beetje extra liefde en zorg, maar als je dit kunt geven als kapsalon zijnde, dan kun je jouw klanten nog blijer maken.

Trainingen

Onze trainingen

Leer krullen knippen, verven en stylen van krullen als een pro. Word een echte krullen specialist!

De Gorgeous Academy is gevestigd in Utrecht. Waarbij naast het volgen van de training, gezelligheid ook voorop staat. De trainingen worden gegeven door Malya Kruijswijk, verkozen in 2018, 2019 en 2020 tot de leukste kapper.

Bekijk onze salon Gorgeous You in Utrecht

De salon

Boek een training voor de Gorgeous Academy!

Ben jij geïnteresseerd in de Gorgeous Academy? Boek een training of neem contact met ons op voor meer informatie.

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Something went wrong. Please check your entries and try again.
gy-acamdey-logo-white-small

Gorgeous You Academy

Maarssenbroeksedijk 17
3542 DL Utrecht

Trainingen