Ik wil graag bespreken of het bij me past

We gaan graag met je in gesprek om te kijken waar we je mee kunnen helpen. Laat je gegevens hieronder achter. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

  Waarom doe ik dit?

  Krijg jij weleens puber meisjes in je stoel die altijd maar denken dat ze een bos pluis hebben? Zij zijn jaren onzeker. Dit is niet nodig als ze bij een kapster terecht komt die weet wat er nodig is om van pluis mooie krullen te maken. En zo heb ik nog veel meer redenen om dit te doen.

  Ik zelf heb dit echt gemist toen ik opgroeide, iemand die verstand had van mijn krullen.

  En help nu al 7 jaar heel veel mensen uit heel Nederland en uit het buitenland met hun krullen bij mij in de salon, en ik heb al tientallen salons op mogen leiden tot gecertificeerd Gorgeous Curls Salon.

  Missie
  Mijn missie is zoveel mogelijk mensen met hun krullen te helpen! Al jarenlang help ik consumenten met hun krullen:

  1. Te ontdekken
  2. Te verzorgen
  3. Te modelleren

  Daarnaast heb ik me de afgelopen jaren flink ontwikkeld op het gebied van het opzetten laten groeien van een succesvolle krullenkapsalon.

  Daarom kan ik jou als kapster helpen om ook de zelfde skills te leren over het knippen en modelleren van de krullen van je klanten, pluis het verzorgen en het advies voor thuis, plus de belangrijke vaardigheden voor het opstarten of laten groeien van een succesvolle kapsalon!

  BSM-6