KOM JIJ WERKEN BIJ DÉ KRULLENKAPPER VAN UTRECHT

Ben je een ambitieus en heb je een speciale liefde voor krullen? Dan is werken bij Gorgeous You perfect voor jou! Wij zijn altijd op zoek naar mensen met passie en vaardigheden om ons team te versterken in onze stijlvolle salon in het hart van Utrecht. Jouw creativiteit, vakmanschap en advies over haarverzorging zorgen ervoor dat onze klanten met een glimlach en vol zelfvertrouwen de salon verlaten.

Ambitieuze Hair Stylist met liefde voor krullen bij Gorgeous You, Utrecht

De functie

Je hebt passie voor het kappersvak. Als Hair Stylist bij Gorgeous You zorg je ervoor dat onze klanten tevreden naar huis gaan en een Gorgeous Experience beleven.

Wij ontvangen onze klanten in onze mooie salon in Utrecht. We hebben veel klanten met krullend haar. Hier kun je je bij Gorgeous You verder in ontwikkelen. Daarnaast hebben we ook volop klanten met stijl haar, ook hier word jij blij van om dit mooi te maken.

Je geeft onze klanten advies over de juiste verzorging van het haar, je bent creatief en weet de wensen van de klant om te zetten naar mooi een resultaat voor de klant als het gaat om het juiste kapsel, kleur, styling en verzorging. Je geniet ervan om de klant met een goed gevoel de deur uit te laten gaan.


Wat wij je bieden?

  • Een uitdagende baan voor minimaal 24 en maximaal 32 uur per week;
  • Een marktconform salaris, volgens Anko kappers cao;
  • Wekelijkse trainingen - met het hele team - om alle kneepjes van het vak tot in de puntjes te beheersen. Dat betekent ook dat je de - door de eigenaar zelf ontwikkelde -  Gorgeous Curls knip techniek gaat leren;
  • Mogelijkheid om door te groeien en bijvoorbeeld in de toekomst zelf je eigen Gorgeous You salon te openen.


Wat vragen wij van jou?

  • Een afgeronde kappersopleiding;
  • Ervaring op de werkvloer; 4 jaar minimaal!
  • Je houdt van het kappersvak en haalt er energie uit wanneer een klant blij de deur uit gaat.
  • Je hebt de drive om nieuwe technieken te leren en je te blijven ontwikkelen.

Het team

Het team van Gorgeous You (Utrecht) is een jong team bestaande uit 6 collega’s: 2 kapsters, 2 leerlingen, zaterdaghulp, salonmanager en de eigenaar. Met z’n alle werken we hard, maken we er iedere dag weer een feestje van de op werkvloer. We zorgen voor een Gorgeous Experience voor onze klanten. Ons enthousiaste, sprankelende team wordt in het kantoor van de salon aangemoedigd door onze mascotte Gorgeous: een Pomeriaan hondje van 2 jaar. Natuurlijk loopt zij er ook altijd perfect gekapt bij! Word jij ons nieuwe teamlid?


Enthousiast?

Neem voor meer informatie contact op met Malya of Marieke via info@gorgeousyou.nl of bel 030-2374900

Bekijk onze salon Gorgeous You in Utrecht

De salon

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Something went wrong. Please check your entries and try again.
gy-acamdey-logo-white-small

Gorgeous You Academy

Maarssenbroeksedijk 17
3542 DL Utrecht

Trainingen