ZET JE SALON OP DE KAART

Laat je gegevens achter en vraag de gratis deursticker aan zodat jij kunt laten zien dat je een gecertificeerd Gorgeous Curls Salon bent.

BSM-4-square

Op dit moment nemen we met alle oud-cursisten contact op omdat we een landkaart van Nederland aan het maken zijn waarop alle Gorgeous Curls Salons op de kaart gezet worden! Deze wordt o.a. gepubliceerd op onze website. Dit zorgt voor een vergroting van de naamsbekendheid van de Gorgeous Curls techniek én dus van jouw salon. Hiermee bereik je dus meer potentiële klanten met krullen die jouw Gorgeous Curls Salon beter weten te vinden.


  Waarom doe ik dit?

  Krijg jij weleens puber meisjes in je stoel die altijd maar denken dat ze een bos pluis hebben? Zij zijn jaren onzeker. Dit is niet nodig als ze bij een kapster terecht komt die weet wat er nodig is om van pluis mooie krullen te maken. En zo heb ik nog veel meer redenen om dit te doen.

  Ik zelf heb dit echt gemist toen ik opgroeide, iemand die verstand had van mijn krullen.

  En help nu al 7 jaar heel veel mensen uit heel Nederland en uit het buitenland met hun krullen bij mij in de salon, en ik heb al tientallen salons op mogen leiden tot gecertificeerd Gorgeous Curls Salon.

  Missie
  Mijn missie is zoveel mogelijk mensen met hun krullen te helpen! Al jarenlang help ik consumenten met hun krullen:

  1. Te ontdekken
  2. Te verzorgen
  3. Te modelleren

  Daarnaast heb ik me de afgelopen jaren flink ontwikkeld op het gebied van het opzetten laten groeien van een succesvolle krullenkapsalon.

  Daarom kan ik jou als kapster helpen om ook de zelfde skills te leren over het knippen en modelleren van de krullen van je klanten, pluis het verzorgen en het advies voor thuis, plus de belangrijke vaardigheden voor het opstarten of laten groeien van een succesvolle kapsalon!

  BSM-6